Broekhovenseweg 15 Tilburg

5021LA Tilburg € 290.000

Ben je op zoek naar een karakteristiek appartement met 3 slaapkamers op loopafstand van het levendige centrum van Tilburg? Je woont dus met alle belangrijke voorzieningen direct voor de deur. Het bruisende Tilburgse uitgaansleven met gezellige terrassen, uitstekende restaurants en sfeervolle cafés is zeer nabij. Zelfs de geliefde Piushaven is makkelijk te bereiken. Voor de dagelijkse boodschappen vind je de Jumbo op steenworp afstand en iedere zaterdag kun je je verse boodschappen halen op de gezellige weekmarkt op het Koningsplein. Via de ringbaan-zuid zijn de diverse uitvalswegen naar de snelweg richting Breda, Eindhoven en Waalwijk en de omliggende dorpen binnen 5 minuten te bereiken. Voor een eigen parkeerplaats om de hoek is ook gezorgd (huur).

Indeling
Begane grond:
Via de ruime entree bereik je via de dichte houten trap de 1e verdieping. Met een simpele handbeweging kun je gebruik maken van de bergruimte onder de trap.

Eerste verdieping
Via de overloop met nieuwe laminaat bereik je de woonkamer, keuken en toilet. Wat als eerste opvalt in de ruime L-kamer is de lichtinval. De woonkamer is verder voorzien van een mooie parket vloer, geheel gestuced en aan de voorzijde voorzien van kunststof kozijnen waardoor je nauwelijks iets van het verkeer hoort. Aan de achterkant is de woning voorzien van houten openslaande deuren met balkon. Vanuit de woonkamer bereik je via de overloop de nette toiletruimte met zwevend toilet en de speelse keuken in parallel opstelling en open bergkast.

Tweede verdieping
Slaapkamers:
Via een dichte trap bereik je de 2e verdieping met 3 slaapkamers, badkamer en wasruimte. Alle slaapkamers zijn voorzien van nieuwe laminaat en de grootste kamer aan de voorkant heeft houten opslaande tuindeuren met toegang tot het balkon. De andere slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen.

Badkamer:
De badkamer in Ibiza stijl is voorzien van douche, urinoir, wastafel en verwarming met ombouw.

Wasruimte:
De deels betegelde wasruimte is zeer ruim en voorzien wasmachine aansluiting en c.v. ketel.

Overige verdiepingen
Dak:
Via een open trap en nieuwe dakkoepel bereik je het dak met vrij uitzicht over heel Tilburg !

Balkon
De grote slaapkamer aan de voorzijde en de woonkamer beschikt over een balkon, bereikbaar via houten openslaande deuren.

Tuin
Berging:
Het appartement heeft ook een ruime stenen berging voorzien van elektra. Deze is te bereiken via een af te sluiten poort.

Bijzonderheden
- Loopafstand centrum Tilburg
- 2 balkons
- Dak geheel vernieuwd
- Eigen parkeerplaats in de buurt
- Glasvezel
- 3 slaapkamers
- Nieuwe laminaat
- Bijna gehele woning kunststof kozijnen