Dahliahof 4 Tilburg

5014 AV Tilburg € 695.000

Binnenkort op te leveren: Nieuw ruim half vrijstaand woonhuis met bedrijfsruimte op de begane grond.

Nieuwbouwplan Tricotage gaat naar tricotagefabriek Charma die gevestigd was op deze locatie, 10 minuten lopen van het stadscentrum en het station. Waar de geschiedenis voelbaar is gebleven dankzij de industriële setting, proef je in Loven Besterd ook de innovatie en sfeer die de industriestad typeert. Koffietentjes, hippe hotspots en creatieve startups - allemaal op loopafstand.

In het verlengde van de Tilburgse Spoorzone ligt Loven Besterd. De volgende wijk heeft alles wat Tilburg zo'n fijne woonplek maakt: het is er gemoedelijk, dynamisch en bómvol sfeer. Voor de inmiddels 43 opgeleverde nieuwe koopwoningen in de oude textielfabriek levert hetzelfde. De woningen zijn ruimtelijk, comfortabel en het bruisende stadsleven bevindt zich om de hoek. Wil je snel de stad uit, via de "Ringbaan-Oost" zijn de diverse uitvalswegen naar de snelweg richting Breda, Eindhoven en Waalwijk en de uitgeputte dorpen gemakkelijk te bereiken.

Deze woning is nieuw en voorzien op de begane grond boven een bedrijfsruimte van ca 41 m2 met eigen toilet en keuken. De woning is ruim met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een zeer grote tuin.
Het pand kan uitstekende dienstdoen voor realisatie van een eigen bedrijf aan huis, als bijvoorbeeld praktijkruimte. BTW is mogelijk terug te vorderen.

INDELING WONING:

Begonnen grondwoning:
Entree, hal met meterkast, toilet en toegang tot de woonkamer met keuken en trapopgang.

Eerste verdieping:
Middels vaste trap toegang tot 1e verdieping. De overloop geeft toegang tot 2 ruime slaapkamers en badkamer voorzien van inloopdouche, designradiator, toilet en vast wastafelmeubel.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap toegang tot de 2e verdieping. De overloop geeft toegang tot 2 ruime slaapkamers, badkamer met douche, designradiator en wastafel en een aparte ruimte waar de CV ketel is geplaatst.

Bedrijfsruimte:
Entree voorzijde van de bedrijfsruimte met eigen meterkast en toegang tot toilet.
Bedrijfsruimte is voorzien van een keuken.

De tuin:
De tuin heeft een oppervlakte van ongeveer 220 m2 met houten berging. Ingang via de zijkant van de woning.

Bijzonderheden:
- Werken en wonen prima te combineren
- Heerlijke grote achtertuin
- Ruime woning met 4 slaapkamers en 2 badkamers
- Stelposten voor keukens, badkamers en tegels
- Bedrijfsruimte met eigen ingang op begane grond
- Op loopafstand van het stadscentrum en spoorzone
- BTW bedrijfsruimte te berekenen