Over MTB Makelaardij

Een snelle verkoop is mooi, maar veel belangrijker is dat u tevreden bent over de uiteindelijke verkoopprijs en onze dienstverlening. 

Klanten zitten tegenwoordig niet meer te wachten op gladde praatjes, en verwachten veel meer van hun makelaar dan vroeger. Klanten weten vaak goed wat ze willen en zoeken een sparringspartner die luistert, meedenkt, creatief is, de tijd voor ze neemt en goed bereikbaar is. Dit sluit helemaal aan bij onze dienstverlening. We zijn dan ook blij met deze nieuwe ontwikkeling binnen de makelaardij, en trots dat we ons steentje hieraan bijdragen. MTB Makelaardij is een no-nonsense kantoor waar de klanttevredenheid het allerbelangrijkste is.  

We hebben een breed netwerk en zijn goed bevriend met onze collega’s in het makelaarsvak. Omdat we een relatief klein kantoor zijn, zijn we heel persoonlijk en nemen we alle tijd om samen zaken door te nemen. Een huis kopen of verkopen is namelijk niet niks, en dit begrijpen wij heel goed. Wij staan onze klanten dan ook graag bij tijdens deze spannende periode in hun leven.  

 

Logo MTB Makelaardij (1)

Martin

"Ik heb veel ervaring in de financiële dienstverlening, o.a. ING, en ben sinds 2 jaar zelfstandig werkzaam in de makelaardij. Ik vind het geweldig dat ik nu mijn ervaring en ideeën naar eigen inzicht in de praktijk kan brengen. Het makelaarsvak is fantastisch, maar het is ook een wereld waar ik niet op de ouderwetse manier wil werken. Een makelaar moet aanzien hebben, er is afstand tussen cliënt en makelaar, niet te persoonlijk betrokken zijn, strak in pak en de service is vaak ver te zoeken. Ik geloof niet in deze ouderwetse manier van werken in de makelaardij, en ben in 2020 mijn eigen kantoor begonnen. Gelukkig slaat mijn gedrevenheid en manier van werken aan bij de klant. Ik geloof dat dit komt doordat mijn stijl juist persoonlijk is, iedereen moet zich prettig bij mij voelen en het gevoel hebben dat ze me alles kunnen vragen of zeggen. Ik ben er altijd op gefocust om mijn klanten de beste service te bieden. Een informele, flexibele stijl met ook humor op zijn tijd kenmerkt mijn aanpak. Tot slot beschik ik over een groot netwerk, wat vaak zijn vruchten afwerpt bij de aan- en verkopen van een huis. Wanneer ben ik tevreden? Als ik echt de beste deal voor mijn klant heb gemaakt, want ik werk uiteindelijk voor de opdrachtgever en als mijn klant met een brede lach de sleutels van zijn nieuwe huis in ontvangst neemt, of juist overdraagt. Daar haal ik steeds zoveel voldoening uit."

 

Martin Ten Bokkel MTB Makelaardij

Zorgeloos genieten van een nieuwe woning

  • Persoonlijk
  • Transparant
  • Betrokken
  • Professioneel

Aanbod

Ons Team

06

Martin ten Bokkel

Berrie 2

Berrie

Wat is mijn woning waard


Gezinsuitbreiding, nieuwe wensen of gewoon nieuwsgierig wat jouw woning waard is in de huidige markt? Start zelf en gemakkelijk de configurator en ontvang een prijs op maat.

Wat is mijn woning waard

Family In Bed